Periodisme Juvenil

Dos anys amb l'informació

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Periodisme Juvenil va complir el passat 19 d'octubre dos anys de la seva creació. El bloc creat per David Benito Llatge va crear-se per la necessitat d'informar a la joventut d'avui en dia del que passa al nostre voltant. Durant aquests dos anys Periodisme Juvenil ha rebut més de 26.000 visites, més de 700 notícies i moltes col·laboracions. Fins el moment Periodisme Juvenil s'ha anat fent lloc al periodisme de les Terres de l'Ebre, col·laborant amb la revista Aktual 3 des del mes de febrer, articles publicats a La Veu de l'Ebre i fins i col·laborant amb programes a Imagina Ràdio. Hem tingut l'honor de poder entrevistes a personalitats com Ferran Bel, Joan Sabaté, Sílvia Sabaté, Carlos Latre, i molts més. Fins i tot hem rebut el premi Jurat als premis Stic.cat i properament rebrem el domini .cat, que farà una millor difusió del bloc.

Periodisme Juvenil vol celebrar el seu segon any amb les II Jornades del Periodisme Juvenil que tindran lloc entre el 12 i el 16 de novembre. Durant aquesta setmana intensa Surtdecasa.cat vindrà a l'Institut Cristòfol Despuig per presentar la seva guia gastronòmica. Dimarts farem una xarrada amb la col·laboració, d'Amparo Moreno, presidenta del Col·legi de Periodistes de la Demarcació de les Terres de l'Ebre explicant "Periodisme: el quart poder". Dimecres, la periodista de Canal 21, Judit Brú, serà entrevistada a l'Institut Cristòfol Despuig. Serà dijous quan la jove Sílvia Alarcón ens acompanyarà a la Biblioteca Marcel·lí Domingo per fer una xerrada sobre "Periodisme i joventut" on ens explicarà com està el moment del periodisme actualment i la seves experiències. Per últim divendres es presentaran les millors imatges dels dos anys del bloc.

Moltes gràcies per seguir-nos i us esperem a les II Jornades del Periodisme Juvenil.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks