Periodisme Juvenil

"PxC al Parlament" per Jordi Casanova

diumenge, 28 d’octubre del 2012

La nostra presència serà molt important al Parlament, fins i tot diria que vital. Fins ara se’ns havia dit que molts dels problemes que pateixen els nostres conciutadans no es podien resoldre des de els municipis, que eren problemes que només es podien solucionar des dels parlaments, on es fan les lleis. Ja hem demostrat, des de fa 10 anys, que des dels municipis es poden fer moltes coses per resoldre els problemes que causa la immigració descontrolada que patim. Sí, parlem d’immigració, malgrat que sembla que amb la crisi econòmica i financera, que amb la independència o no de Catalunya, el problema de la immigració ja no sigui un problema.
Des del Parlament impulsarem polítiques per controlar la immigració, impulsarem el tancament de les oficines que la Generalitat té obertes al Marroc per portar-nos més immigrants marroquins, ja que sembla que encara en tenim pocs. Des del Parlament impulsarem el control i inspeccions dels comerços d’immigrants que no respecten les nostre lleis, les botigues dels immigrants que no compleixen els horaris, els basars autèntic“coladero” de màfies xineses, com ja hem vist recentment una petita punta de l’iceberg, botigues que no respecten la llei de garanties dels seus productes. En definitiva, tot el comerç deslleial dels comerços regentats per immigrants.
I amb el tema de la immigració passem a la corrupció política. Els que som regidors als ajuntaments ja veiem dia a dia tota la corrupció com les petites corrupteles legals, càrrecs a dit, sous i dietes astronòmiques, despesa descontrolada, inversions faraòniques i inútils… I els ajuntaments només representen la punta de l’iceberg de la corrupció política i el malbaratament dels nostres impostos. Corrupció a la gestió de la sanitat pública, a la gestió de les ITV del Sr. Oriol Pujol, fundacions per desviar diner públic, cas Palau, cas Millet… La llista és interminable. I ja sense parlar de les seves relacions amb una banca podrida mentre una mà renta l’altra.

Jordi Casanova
Regidor del PxC a Tortosa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks