Periodisme Juvenil

L'Ajuntament de Tortosa ara obert al públic dijous a la tarda

dimecres, 3 d’octubre del 2012

L'Ajuntament de Tortosa ampliarà el seu horari d'atenció al públic, actualment de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb l'obertura els dijous de 16.30 a 18.30 hores. La modificació horària s'ha adoptat seguint allò que estableix el Real Decreto Ley 20/2012 referida a l'aplicació d'una jornada laboral de 37,5 hores al conjunt del sector públic, i d'acord amb el Comité d'Empresa i la Junta de Personal de l'Ajuntament de Tortosa. L'alcalde, Ferran Bel, n'ha informat avui durant la celebració del Ple ordinari i ha avançat que la mesura és d'aplicació immediata, per la qual cosa el proper dijous 4 d'octubre l'Ajuntament restarà obert al públic en horari de matí i tarda. Els períodes en què no s'aplicarà aquesta ampliació horària són els compresos entre el 15 de juny i 15 de setembre, entre el 15 de desembre i el 8 de gener i durant els dies corresponents a la Setmana Santa.

L'alcalde ha agraït públicament als treballadors municipals i als representants del Comité d'Empresa i de la Junta de Personal haver arribat a aquest acord, "que si bé ens arriba imposat, s'ha sabut negociar i encaixar la seva aplicació". Aquesta mesura, ha afegit l'alcalde, suposa una millora en la prestació del servei públic municipal als ciutadans, que ara tindran la possibilitat de fer les seves gestions a l'Ajuntament també en horari de tarda, una vegada a la setmana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks