Periodisme Juvenil

La Terra Alta celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Una setantena de persones de tots els pobles de la Terra Alta han omplert aquesta tarda la sala d'actes del Consell Comarcal amb motiu de l'acte institucional del Dia Internacional de la Gent Gran a la comarca, celebració que es commemora a tot el món cada primer d'octubre. L'acte l'ha encetat el president comarcal, Carles Luz, qui ha adreçat unes paraules als representants del col·lectiu de gent gran presents i els ha encoratjar a continuar actius i a fer coses per als seus municipis i per a la comarca. Seguidament, Pere Vela, representant de l'Associació de Jubilats de Corbera d'Ebre, ha ofert la xarrada "Experiència al llarg de la vida".

El col·lectiu literari Poetes de l'Ebre, encapçalat per Glòria Fandos, ha ofert un recital de poesia a tots els presents. També hi han intervingut diverses persones de la comarca, entre les quals el poeta gandesà, Joaquim Antoni Rabasa.

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Comarca ha lliurat diferents reconeixements a persones vinculades a l'organisme, consistents en unes roses de roba, la tija de les quals està feta amb filferro d'espines original de la Guerra Civil espanyola trobat a la comarca.

L'acte ha finalitzat amb una foto de família dels organitzadors i amb un petit berenar.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks