Periodisme Juvenil

Tortosa comença a posar en marxa la XVII Festa del Renaixement

dimecres, 18 de juliol del 2012

La XVII Festa del Renaixement ja comença a notar-se a la ciutat de Tortosa. Els preparatius per a la Festa es preparen amb intensitat des d'aquest matí. Més de 500 persones treballen intensament per tenir-ho tot a punt perquè demà Tortosa enceti la XVII Festa del Renaixement. Avui s'han acabat d'engalanar els carrers de la ciutat i  les tavernes han començat a muntar les seves barres. Serà demà, quan el Mercat d'Època estarà llest amb les seves diferents parades d'artesania. 
 

Demà el gran acte inaugural
Són els actors dels grups d'animació i teatre de carrer, els membres dels grups de música i danses, els protagonistes dels espectacles de pagament, els qui participen en la gran posada en escena de l'acte inaugural i en la gran desfilada de diumenge, però també els responsables de vestuari, els comerciants de la ciutat, els pastissers i els cuiners que presenten menús gastronòmics basats en els menjars del segle XVI, i sobretot els centenars de voluntaris que participen d'aquest gran esdeveniment de promoció de la ciutat. L'Ajuntament de Tortosa ha preparat una nova edició de la Festa del Renaixement mantenint la intensitat i qualitat del programa i recuperant espais del centre històric com a escenaris per a nous espectacles.

El carrer Montcada, obert als vianans
Aquest matí s'ha fet transitable per a les persones el carrer Montcada. Dilluns, també, serà obert per al trànsit. Durant la Festa del Renaixement, diversos carrers del nucli antic estaran tallats per a la circulació dels vehicles. 


El PSC de Tortosa ja ho té tot enllestit
La Busca de Tortosa ja ha enllestit la casa Gil de Frederic per retornar al segle XVI durant la XVII Festa del Renaixement. A partir de demà i durant tots els matins de la festa es destaca ambients del segle XVI. Durant tots els dies podreu gaudir música als balcons, amb Fanfara, el Cor de Cambra Tyrichae i cant gregorià amb el mestre Rossend Aymí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks