Periodisme Juvenil

El Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre va celebrar ahir 10 anys

diumenge, 8 de juliol del 2012

Ahir el Col·legi de Periodistes de la demarcació de les Terres de l'Ebre va celebrar els seus 10 anys amb la inauguració d'una exposició de fotografies realacionada en l'activitat del Col·legi i el periodisme durant aquests anys. La inauguració va estar a càrrec de Ferran Mascarell i Canalda, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya. També és va fer una jornada per parlar de l'acual sitació del periodisme.








El periodista Josep Baubí recorda que va haver-hi un "boom informatiu" quan el PHN (Plan Hidrologico Nacional) i que en aquell temps tothom volia un periodista a les Terres de l'Ebre. La Presidenta del Col·legi de Periodistes, l'Amparo Moreno va dir que es tenia que continuar lluitant pels drets fonamentals i informar a la ciutadania, evitant un sistema dicatorial. El Secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Josep Martí Blanch, però, va recalcar que era un problema occidental, i no tans sols d'aquestes terres o de l'Estat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks