Periodisme Juvenil

"Senegal-S12" s'estrena a Barcelona

divendres, 6 de juliol del 2012


El jove de Tivenys, Josep Piñol va inaugurar l’exposició “Senegal -S12” aquest dimecres 4 de maig a l’antiga Fàbrica Damn de la ciutat de Barcelona. Aquest jove fotògraf, de només 18 anys, va marxar al Senegal amb el periodista Oriol Gracià per reflectir com viuen en aquest país d’Àfrica. La inauguració va ser presentada per l’actor Pep Plaza, del programa Cracòvia de TV3. A la presentació també van assistir-hi l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, l’actriu tortosina Sílvia Sabaté, i el president de l’associació “Esport Solidari Internacional”, Josep Maldonado. 

 
Oriol Gracià va assegurar que han treballat molt per fer aquesta exposició de fotografies i que n’està satisfet per la resposta de la gent i pel resultat. Gracià va acompanyar Pinyol per fer els temes de producció. Segons va dir, va gaudir veritablement d’unes magnífiques experiències.
Per anunciar aquesta exposició, el fotògraf Josep Piñol i un important equip tècnic, van realitza fa uns mesos un spot publicitari a la ciutat de Tortosa, amb més de 250 figurants, i amb l’actriu Sílvia Sabaté. L’actor Pep Plaza va quedar satisfet de poder presentar aquesta exposició, ja que ell va adoptar dos nens, un d’ells senegalès.
Sílvia Sabaté comparteix el sentiment intens que desprenen aquestes fotografies. Assegura que tot és tan real que li recorda un dels seus viatges a l’Àfrica. L’actriu tortosina va participar al rodatge de l’spot gravat a Tortosa, ja que li té molta estima a la seva ciutat natal i al país del Senegal.
L’alcalde de Tortosa va anunciar que a principis del pròxim any, aquesta exposició arribarà a l’antic Escorxador de Tortosa i va animar a tots els veïns del territori que visitin aquesta exposició.





El vídeo: http://teveon.tv/televisio.php?id=8965&tematica_video=10&id_programa=0








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks