El Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del projecte "Treball a
les 7 comarques", ha engegat dos actuacions per potenciar el sector
vitivinícola: el projecte per a la millora de la competitivitat del
sector vitivinícola a la Terra Alta a través de la garnatxa blanca i el
pla director de l'enoturisme a la Terra Alta. El desenvolupament
d'aquestes iniciatives el realitzarà la Fundació Rovira i Virgili amb el
suport del Consell Regulador de la DO Terra Alta. El 17 de juliol, a
les 10.00 h, a la seu del Consell, se'n farà la presentació, a càrrec
dde Montserrat Nadal, doctora en Ciències Biològiques i responsable de
l'estudi de Millora de la competitivitat del sector vitivinícola a la
Terra Alta: garnatxa blanca, i de Jaume Salvat, responsable d'enoturisme
del Grup de Recerca i coordinador de la redacció del Pla director de
l'enoturisme de la Terra Alta.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada