Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa també celebrarà la festa del Renaixement, ambientant la Casa Gil de Fredreic

dimarts, 10 de juliol del 2012


El PSC de Tortosa també celebrarà la XVII Festa del Renaixement, que es celebrarà del 19 al 22 de juliol, amb l'organització d'un seguit d'activitats que es realitzaran a la seu del partit. Aquesta seu era la casa on va  néixer sant Francesc Gil de Frederic. Tal com ha explicat el president de PSC tortosí, Ismael Roldan, el que es vol és obrir un nou espai de celebració al nucli històric per  “col·laborar amb la ciutat i contribuir a 
potenci
ar un dels  principals actius de promoció turística i de projecció exterior de Tortosa”. Amb aquesta iniciativa, a més, es vol també recordar el 310 aniversari del naixement de Gil de Federic.

Roig ha explicat que l'aportació a la festa té tres components L'engalanament, la música i una conferència de l'historiador Pere Audí.

Roig ha destacat que la proposta socialista neix des del voluntuariat dels membres del partit que des fa ja dies preparen la Casa per acollir els visitants duran la Festa. “És un primer embrió d'una iniciativa que esperem consolidar els propers anys amb un únic objectiu, sumar esforços en un moment de dificultats com l'actual i fer la Festa més gran”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks