Periodisme Juvenil

A Ulldecona el PSC pren una iniciativa d'elaborar un pla estratègic

dimarts, 26 de juny del 2012

Segons el PSC d'Ulldecona falta empenta per part del govern de CIU, PP, i UGI per impulsar estratègies econòmiques al municipi. Per aquest motiu el PSC de la ciutat ha començat a treballar per crear un pla estratègic per al municipi que comptarà amb la participació de diferents persones vinculades al tèixit econòmc, cultural i social d'Ulldecona. 

Núria Ventura, la protaveu Socialista d'aquest municipi, ha destacat que té molta importància disposar d'un pla de futur per combatre els problemes econòmics. Eduard Marin, primer secreatari del PSC, ha reclamat que volen solucionar la incapacitat del govern per col·laborar. Marin ha destacat, també, que un dels grans reptes que cal assolir i que recull el document de treball és “adaptar Ulldecona al segle XXI en el món tecnològic i d’accés al coneixement, a la societat de la informació”. Aquesta proposta passa per una xarxa local WIFI gratuïta en punts concrets, amb accés a biblioteca virtual i consulta de l’arxiu històric digitalitzat com a reptes de futur; la gestió de serveis d'Internet per a empreses i comerços amb tarifes baixes, i la formació dels usuaris que ho requereixin. Aquest eix s’integra dins el programa Ulldecona 3.0. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks