Periodisme Juvenil

Antoni Sabaté (PSC Tortosa) reitera que hi ha una mala gestió del govern

divendres, 29 de juny de 2012


El grup municipal del PSC de Tortosa criticava ahir que el govern convergent de Tortosa durà dilluns vinent al ple el reconeixement d'un extrajudicial, despesa realitzada fora del pressupost del  2011, que ascendeix a un total d'1.218.850 euros. Per als socialistes, aquesta és una dada altament preocupant perquè significarà una major paràlisi de l'acció municipal, ja que aquesta quantitat l'hauran d'assumir els comptes d'enguany ja molt mermats d'entrada.

“Ens porta a una hipoteca a curt, mitjà i llarg termini. No es podran atendre les necessitats de la nostra ciutat perquè les finances municipals són un desastre”, ha lamentat el portaveu del grup, Antoni Sabaté.

El que preocupa i molt al PSC és que l'Ajuntament ja va haver-se d'endeutar amb 13 milions d'euros per fer front a les factures pendents de pagament fins a 31 de desembre i ara es tornen a acumular factures de proveïdors sense pagar.

Així mateix, Sabaté ha denunciat i considera altament preocupant el fet que de l'extrajudicial es generen “seriosos dubtes” que la gestió estigui ajustada al procediment administratiu establert a les bases d'execució del pressupost del 2011. “Ens trobem factures corresponents a uns serveis, els contractes dels quals estan caducats, i hi ha serveis atesos en aquestes factures que no han estat objecte dels preceptius concursos o contractes. Per tant, bona part de les factures fora de pressupost es deriven d'una situació irregular provocada per la mala gestió del govern municipal.”

Per tot això, ha reblat: “És un nou capítol de la mala gestió econòmica a la nostra ciutat. Tortosa no s'ho mereix, Tortosa té possibilitats i futur i necessita una bona administració i gestió  que el govern de CiU, presidit per l'economista Ferran Bel, no ofereix” 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks