Periodisme Juvenil

Nova edició de les 12h de resistència per equips de ciclisme

dilluns, 25 de juny del 2012

Els aficionats al ciclisme de Tortosa i les Terres de l'Ebre tenen l'oportunitat de viure una nova edició de les 12 hores de resistència per equips, enguany amb més ciclistes i més equips participants. Serà a l'Àrea Ciclista de Vinallop el proper dissabte 30 de juny. La prova s'iniciarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 21 hores. De moment ja hi ha 18 equips inscrits i no es descarta superar la vintena. Els participants, en grups de 4, 5 o 6 ciclistes, rodaran durant tot el dia amb un dels membres de l'equip sempre en pista. Guanyarà l'equip que hagi recorregut més quilòmetres. La Penya Ciclista Baix Ebre, organitzador de la prova, posa dos equips, entre els quals hi haurà els veterans Miquel Mas i Jordi Mariné. La resta de formacions són de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. Dos dels equips està integrat exclusivament per dones. Aquest matí han presentat els detalls d'aquesta nova edició de les 12 hores de resistència per equips l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, el regidor d'Esports, Pere Panisello, l'alcalde pedani de Vinallop, Josep Audí, i el president de la Penya Ciclista Baix Ebre, Raül Querol.


En la mateixa roda de premsa s'ha aprofitat per presentar la Subdelegació de la Federació Catalana de Ciclisme a les Terres de l'Ebre, que tindrà com a representant a Raül Querol. L'alcalde ha agraït la sensibilitat de la Federació vers Tortosa i les Terres de l'Ebre i ha destacat la potència que històricament ha tingut aquest esport a la nostra ciutat i l'aposta de l'Ajuntament, amb la creació de l'Àrea Ciclista o la millora del velòdrom, per recuperar-ho. De la seva banda, el president de la Federació s'ha confessat impressionat del nivell de les instal·lacions de Vinallop i ha avançat que des l'entitat que presideix s'aposta per fer a Tortosa o Terres de l'Ebre l'any vinent un campionat de Catalunya en alguna de les disciplines del ciclisme que representa la Federació.

Pel que fa al calendari d'activitats de ciclisme, Querol ha dit que el 22 de juliol es farà la Copa catalana d'infantils a Campredó, el 26 d'agost a Vinallop i a finals d'octubre o primers de setembre es farà la segona prova de la Lliga Catalana de Pista al velòdrom municipal.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks