Periodisme Juvenil

Tortosa escalfa motors per l'11S

divendres, 11 de setembre del 2015

TORTOSA.- Més de 300 persones han participat a la 8a Marxa de Torxes que organitza la Comissió 11 de setembre de les Terres de l'Ebre. Un acte que ha començat des del Castell de la Suda i que ha acabat a la plaça del Mercat de Tortosa on s'ha fet la lectura del manifest.
Així mateix, a Tortosa, com en altres ciutats, ha començat la campanya electoral pel 27S. Els diferents partits han elegit diferents escenaris per començar una de les campanyes més intenses de la democràcia recent catalana. "Junts pel Sí" han fet l'enganxada de cartells a la plaça Barcelona on s'han penjat les fotografies dels diferents candidats de la llista. El Partit Popular i "Catalunya sí que es pot" ho han fet des de la plaça Espanya, davant del consistori tortosí. Per la seva banda, el PSC ha fet la primera enganxada de cartell des de la plaça Corona d'Aragó al barri de Ferreries. La CUP de Tortosa ha convocat a les 23.30 al local "Lo Panxampla" per l'enganxada. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks