Periodisme Juvenil

La premsa internacional avala la victòria independentista

dilluns, 28 de setembre del 2015

INTERNACIONAL.- Mentre els mitjans espanyols donen una victòria clara al "NO", els mitjans internacionals ho veuen de forma diferent. Molts asseguren que la victòria és dels independentistes i que ha guanyat el Sí. 

Fem una mirada als EEUU. El New York Times treu en la seva portada una petita imatge de la jornada electoral del 27S. En la versió digital, el diari fa un article extens sobre la victòria dels independentistes.

A Europa el diari alemany Frankfurter Allgemeine titula "Els Separatistes guanyen les eleccions a Catalunya". La versió web va més enllà i assegura que Espanya  ara mateix té una crisi d'estat. De Telegraaf també porta en portada el cas català i asseguren que "Catalunya opta per la separació". El diari francès Le Figaro també ha destacat les eleccions del 27S i expliquen que "Els catalans estan compromesos cap a la independència". 

Marxem a Latinoameria, on el diari Clarin destaca "En Cataluña ganan los secesionistas y van por la separación de España". 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks