Periodisme Juvenil

Els mitjans espanyols donen la victòria al "NO"

dilluns, 28 de setembre del 2015

ESPANYA.- La majoria de mitjans espanyols treuen com a titular la victòria del "no" en les eleccions. Asseguren que les candidatures que no volen la independència sumen més que els que la volen. Deixen enrere, per tant, la victòria de "Junts pel Sí" amb una diferència de vots important comparat amb la 2a força política. Ningun diari en destaca l'alta participació.

L'ABC per exemple amb una imatge de portada on surten Raúl Romeva i Artur Mas titula "Cataluña no se quiere ir". La Razón va més enllà i utilitza el principi de la simplificació i de l'enemic únic i expliquen que "Mas no consigue sus objetivos". A més, en la imatge de portada és veu el número quatre de la llista bevent cava i acompanyen la imatge del titular "El mal trago del 28S".

Amb el mateix tipus de titulars s'hi sumen els diaris regionals de les diferents comunitats autònomes d'Espanya. La Voz de Galicia titula "La mayoria dice no", i Levante assegura que "La independencia se relentiza".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks