Periodisme Juvenil

FOTO-DENÚNCIA: L'espai d'esport al parc, trencat

dilluns, 4 d’agost del 2014

FOTO-DENÚNCIA.- Cesar Cervera ens ha enviat unes imatges al nostre espai de denúncia que vam activar fa uns mesos. Aquest espai del blog serveis per denunciar coses en mal estat de la ciutat o coses que provoquen un malestar als ciutadans del territori. En les imatges enviades, es pot veure que l'espai per fer esport que hi ha al parc municipal Teodor Gonzalez de Tortosa està totalment trencat pel vandalisme constant i per la falta de manteniment. 

En la primera imatge, podem veure que falta un seient a l'espai per fer bicicleta. Normalment hi ha dos seients amb els corresponents pedals i dues distàncies diferents per a diferent públic. Un d'aquests, ja no hi és. 

Per tant, tot i que es pot continuar fent servir un dels dos seients, l'altre queda totalment inhabilitat. 



En un altra de les imatges enviades per Cesar, podem veure que en el següent espai per exercitar les cames, falta un dels balancins per posar el peu. Per tant, queda també inhabilitat l'aparell a més de ser un perill per als xiquets i xiquetes. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks