Periodisme Juvenil

Hi ha pobresa a l’oposició?

dimarts, 5 d’agost del 2014

TORTOSA.- Els grups municipals del PSC, ERC, ICV-Entesa per Tortosa i PP han enviat un comunicat aquest dimarts on han reprovat l’actitud de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, en el Ple municipal ordinari del mes d'Agost. L'oposició assegura que Bel "va insultar de forma oberta, i sense retractar-se, el conjunt dels membres que conformen l’oposició als quals va titllar de tenir “pobresa intel·lectual”.". Els grups municipals també critiquen que més enllà que l’alcalde no es disculpés, es va produïr un fet més greu. Ferran Bel va demanar que les seves paraules no constessin en acta. A més, Bel ja havia fet aquestes declaracions a través dels mitjans de comunicació en diverses ocasions.

Per tot això, l'oposició considera que  l’actitud que va tenir l'alcalde "és impròpia de la màxima autoritat de la nostra ciutat". i a la vegada denota les mancances i temors d’un alcalde que no ha sabut gestionar l’ampli suport que li va donar la ciutadania de Tortosa. I ja no només parlem del menysteniment constant cap a l’oposició sinó cap a la ciutadania en general.

Finalment  li ha recordat a Ferran Bel "que pobresa és sinònim de mancança, escassedat i insuficiència. Adjectius amb els quals  qualificaríen la gestió de Bel, però mai la seva intel·lectualitat com a persona o polític.".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks