Periodisme Juvenil

La protectora d'animals ARCA Tortosa perd les formes i no ajuda

dijous, 9 de maig del 2013

TORTOSA.- La protectora d'animals ARCA Tortosa perd les formes amb una usuària del Facebook. La internauta va demanar ajuda a la protectora a través de la xarxa social. El problema, que una gossa, sense voler, havia tingut cadells ja que es va escapar de casa i havia tornat embarassada. La protectora de la ciutat s'ha negat a acollir aquests cadells ja que consideren "irresponsable" l'actitud per part dels cuidadors de la gossa.  La que du a terme el Facebook de la protectora d'animals va perdre completament les formes i parlava amb actitud prepotent a la persona que havia demanat ajuda, que ni tants sols n'era la propietària, sinó una amiga que havia compartit la foto dels cadells al mur d'ARCA Tortosa. Aquesta persona ha estat eliminada del Facebook de la protectora d'animals Arca Tortosa. Us deixem amb les acalorades converses d'aquesta persona: 
Conversa 1: La protectora es nega a ajudar

Conversa 2: la protectora parla per un privat al Facebook

Conversa 3: Arca perd les formes

Conversa 4: La usuària del Facebook contesta

Concersa 5: La usuària del Facebook contesta

8 comentaris:

  1. No es la primera vegada que es neguen a donar ajuda ni sera la ultima, el que jo penso es que els agraden massa els diners i fer negoci amb les adopcions a part de criticar a la gen.

    ResponElimina
  2. Esterilización, si no, también existe la píldora que afortunadamente para los perros no es justo el día después, si no has hecho todo lo anterior,es tu perra,eres responsable en ese caso de sus cachorros...

    ResponElimina
  3. Esterilización, si no, también existe la píldora que afortunadamente para los perros no es justo el día después, si no has hecho todo lo anterior,es tu perra,eres responsable en ese caso de sus cachorros...

    ResponElimina
  4. Fui un poco directa ayer,pero no habéis ido nunca a una perrera donde tienen fecha de sacrificio,o a una protectora donde siempre tienen mas perros que los que les caben,no OS llegan mensajes por facebook, twitter de perro busca hogar... Hay suficientes perros,incluso desgraciadamente por la crisis hasta caprichitos de raza en perreras a punto de ser sacrificados...En mi humilde opinión creo que habría que hacer muchas mas campañas tanto de concienciación como de ayuda económica,en un veterinario puede salirte por 200-300€.Un saludo!

    ResponElimina
  5. Fui un poco directa ayer,pero no habéis ido nunca a una perrera donde tienen fecha de sacrificio,o a una protectora donde siempre tienen mas perros que los que les caben,no OS llegan mensajes por facebook, twitter de perro busca hogar... Hay suficientes perros,incluso desgraciadamente por la crisis hasta caprichitos de raza en perreras a punto de ser sacrificados...En mi humilde opinión creo que habría que hacer muchas mas campañas tanto de concienciación como de ayuda económica,en un veterinario puede salirte por 200-300€.Un saludo!

    ResponElimina
  6. El treball de les persones que se n'ocupen dels animals contrasta amb la irresponsabilitat massa habitual de les persones que tracten amb tanta lleugeresa la vida dels animals i se n'ocupen poc i se'n resposabilitzen menys (cagades pels carrers i parcs públics, no evitar embarassos, no dur-los lligats...). Així que més ajuda i menys usar els gossos com si fossen objectes. És a dir, més cultura.

    ResponElimina
  7. La Protectora fa una feina fantàstica, i més, aquesta en concret, que és la més neta que he vist en ma vida. Em sembla absurd que per culpa de que algú se li escapa la seua gossa en cel vulgue fer quedar malament a la protectora, si tens un gos és la teua responsabilitat, esterilitza i evita estos problemes de que s'escapen en busca d'això. Darrerament veig una gran millora en la gestió i les relacions públiques, sobretot a les xarxes socials.

    ResponElimina
  8. Es molt fàcil criticar a les protectores, com si la seva obligació fos solucionar els problemes i les cagades dels altres. És un cas clar de irresponsabilitat. Si la gossa es va escapar estan en cel és de lògica imaginar q va arrivar prenyada. Q l'haguessin esterilitzat de seguida abans de fer - la parir. També es lògic perdre les formes devant de tantes exigències e irresponsabilitats de la gent. Ja fan prou feina i ja estan prou desbordats per haver de enfrontar - se a diari amb aquestes situacions. Si tota la gent q exigeix i crítica s'ofereixen a ajudar es molt possible q les formes siguin molt diferents. I pel q respecta al comentari de q nomes miran els diners. És nota q ho fa una persona q no ha trepitjat mai una protectora.

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks