Periodisme Juvenil

Protestes contra Puig a la inauguració de l'Expoebre

dijous, 2 de maig del 2013

TORTOSA.- Ahir a la tarda va tenir lloc la inauguració de la 69a Fira de les Terres de l'Ebre. L'encarregat de fer-ho, va ser l'actual conseller Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. Sembla ser, però, que a la ciutadania de Tortosa no se li oblida la seva anterior conselleria i els fets polèmics durant aquesta. El Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebre va mostrar la seva oposició a la presència del conseller. En una pancarta, feta pel mateix grup protestant, es podia llegir "Ni transvasaments, ni repressió ni retallades. Felip Puig persona non grata a les Terres de l'Ebre".  Segons un comunicat enviat pel Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebre no van permetre l'entrada a la majoria dels concentrats, tot i "sent la entrada gratuïta". Tot i això un grup va accedir al recinte acompanyant al conseller amb un pedaç a l'ull per "a recordar les mentides i la nefasta gestió del senyor Puig al capdavant del Departament de l'Interior", segons el comunicat enviat.
Imatge cedida
Inauguració del conseller Felip Puig a la Expoebre 2013
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va inaugurar la 69a Fira de les Terres de l'Ebre "Expoebre", un certamen firal que s'allargarà fins al proper diumenge 5 de maig. Durant aquests cinc dies, Fira Tortosa ha organitzat un complet programa d'activitats destinat a complementar l'oferta dels 180 expositors que aquest any estan presents a Expoebre. El turisme, l'emprenedoria, l'artesania i el medi ambient, junt amb altres sectors econòmics del territori, conformen l'oferta del certamen firal referent al sud de Catalunya.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la Corporació municipal, i el conseller Puig, van visitar, després, els expositors. Ja en els parlaments, Felip Puig, feia referència, a les dificultats econòmiques del moment assenyalant que "estem davant d'un canvi del model productiu, davant del qual ens toca adaptar-nos-hi i fer molts d'esforços", entre els quals "canviar de mentalitat i buscar consensos".

Al seu torn, l'alcalde va felicitar l'equip de Fira Tortosa per ser capaç d'organitzar una nova edició d'Expoebre amb un programa força complet i un nombre d'expositors similar al de l'edició passada, malgrat el context actual i després de tancar una altra fira com Festast, el mes de març passat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks