Periodisme Juvenil

L'informer de Tortosa amb seguidors i retractors

dijous, 24 de gener del 2013

TORTOSA. - La extensa moda dels informers també ha arribat a la ciutat de Tortosa. Aquesta nova moda consisteix a crear pàgines a la xarxa social de Facebook amb la que les persones poden enviar missatges per a que siguin publicats públicament  i anònimament. Creadors, també anònims, d'aquestes pàgines donen la facilitat per transmetre qualsevol tipus de missatge dirigit algú en especial o en general. Molts aprofiten aquesta eina per insultar, criticar o dir difamacions de persones per tal que siguin criticades. Això ha generat molta política i per això l'informer de Tortosa a part de tenir més de 1.500 seguidors també té bastants retractors. Denuncien la privacitat de les persones, i el fet "d'amagar-se darrere de la pantalla". A Tortosa a banda de tenir l'informer general també estan de diferents instituts com l'Institut Cristòfol Despuig, l'Institut Joaquin Bau, Col·legi la Sagrada Família... com també de l'URV de Tortosa. 
L'informer de Tortosa, desprès de moltes critiques, ha explicat que no es filtraran missatges de caire ofensius per a ningú, i que únicament la gent podrà penjar un comentari per dia. Aquesta proposta ha estat acceptada per molts dels seguidors i dels que n'eren retractors, però els més exigents en demanen el tancament immediat. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks