Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa lamenta que "el govern de Bel porta la ciutat a la ruïna"

dimecres, 2 de gener del 2013

Imatge del PSC de Tortosa
TORTOSA.- Aquest dimarts al matí, el PSC de Tortosa ha denunciat la que creuen "pitjor gestió econòmica de les finances municipals de la història". El grup municipal ha assegurat que aquesta gestió "porta Tortosa a la ruïna". El deute actual de l'Ajuntament de Tortosa, segons han informat, és de 55 milions d'euros, 20 dels quals els ha sumat en només 5 anys el govern de Ferran Bel. El portaveu del grup socialista, Antoni Sabaté, ha lamentat que "el futur és molt complicat des del punt de vista financer". Asseguren que és un fet molt greu ja que l'Ajuntament s'ha endeutat per a pagar proveïdors d'anys anteriors, però no a rectificat i ha continuat amb la mateixa tònica que ha fet que els proveïdors del 2012 no tornin a cobrar. 

Antoni Sabaté també ha criticat que aquest endeutament no hagi servit per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Tortosa. Tortosa avui "està més bruta i fosca, i amb un malestar important en un dels sectors claus com és el comerç", ha assegurat el portaveu socialista. Sabaté ha recordat que mentre manava el PSC van augmentar el deute en tans sols 10 milions d'euros, traduint-se en la posada en marxa de les principals actuacions emblemàtiques de la ciutat. Sabaté ha repetit la necessitat de modernitzar i apostar per la reactivació econòmica de la ciutat. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks