Periodisme Juvenil

El festival de cap d'any a Tortosa acaba amb cert descontentament

dijous, 3 de gener del 2013

Imatge extreta de Google Imatges
TORTOSA.- El festival que es va realitzar l'1 de gener del 2013 per celebrar l'entrada al nou any va acabar amb un cert descontentament per alguns assistents. La primera queixa es va posar al esdeveniment de Facebook, que citava a la festa. El motiu era que els havien fet pagar obligatòriament una polsera que servia per entrar i sortir del recinte, però fent-ho sense tenir en compte els que no desitjaven sortir. L'organització va contestar la queixa justificant que aquesta polsera servia per no pagar íntegrament de nou l'entrada per aquells que volien sortir i es va demanar la supressió del comentari per no danyar la imatge de l'empresa. També explicaven que ho ha organitzat una empresa privada i que les normes les posaven des d'un primer moment i que estava tot explicat. La revolta va arribar a partir d'aquí, quan la resta d'assistents es van unir a la queixa tot sumant-n'hi d'altres. Es queixaven també de que durant uns instants la música de les dues pistes era la mateixa, de que es formaven llargues cues a l'entrada a causa de la mala organització, de la poca varietat de begudes alcohòliques, el preu abusiu de l'entrada i del servei de guarda-roba que al parèixer havien extraviat alguns objectes. En aquestes últimes queixes l'organització s'ha justificat, amb "tota la transparència", segons han dit, explicant que organitzar una festa té uns costos administratius molt elevats, i únicament demanaven disculpes pel tema de les cues a l'entrada. Han explicat també que el servei de guarda-roba és l'únic que no anava organitzat per ells. No tot han sigut comentaris dolents, sinó que també algun nombre de comentaris menors també recolzava a l'organització de la festa. 

També per les xarxes socials circulaven comentaris que deien que es deixava fumar al recinte i es venien begudes alcohòliques a menors d'edat. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks