Periodisme Juvenil

L'Expoebre 2012 s'inagura avui pel Conseller d'Empresa i Ocupació

dissabte, 28 d’abril del 2012

Ahir ja es podia començar a fer un tast de la 68a Fira Expoebre, però no ha sigut fins avui, que el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena, ha inaugurat avui , en una jornada que també ha servit per presentar els nous estudis universitaris de la salut i l'esport que Euses posa en marxa a Tortosa i Amposta i per presidir la cloenda de la jornada d'emprenedors que s'ha fet avui a les instal·lacions de Fira Tortosa. El conseller ha estat acompanyat per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que l'ha rebut prèviament a l'Ajuntament de Tortosa, on ha saludat a la corporació municipal i ha signat en el Llibre d'Honor.

Mena s'ha referit a Expoebre en termes optimistes a l'assenyalar que "aquesta fira traspúa confiança en el futur, més enllà de les dificultats del moment". De fet, el context econòmic actual ha estat present en tots els parlaments. El conseller ha afegit que de la crisi se n'ha de sortir fent servir com a "palanca" alguns dels sectors que protagonitzen l'edició d'enguany d'Expoebre: l'emprenedoria, el medi ambient, el turisme i l'artesania.
 

El conseller ha participat també en la presentació dels estudis que l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport EUSES posarà en marxa el curs vinent a Tortosa, en fisioteràpia, i a Amposta, en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. La presentació ha comptat amb la presència del conseller delegat de l'Escola, Jordi Roche.

Finalment, Francesc X. Mena ha presidit la cloenda de la jornada Dinàmica per a Emprenedors, que s'ha fet durant tot el matí al Pavelló Firal. Una jornada que ha encetat Xavier Lamote amb una xerrada sobre "Com mesurar la teva xarxa de relacions i contactes" i que ha continuat amb dues sessions a l'espai d'emprenedors sobre "Speed-Networking per matching" i "Interaccions per a interessos comuns".

La fira Expoebre manté les seves portes obertes fins al proper dimarts 1 de maig.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks