Periodisme Juvenil

Diverses detencions policials a Tortosa en menys d'una setmana

dijous, 19 d’abril del 2012

Una detinguda per un furt al mercat del dissabte acumula catorze detencions en any i mig
La Policia Local ha detingut Encarnación L.C. de 49 anys d'edat i resident a Tortosa, per dos delictes de furt. Els fets van passar al mercat dels dissabtes, quan agents de servei no uniformat van adonar-se que la dona estava agafant roba d'una de les parades i se les amagava en una bossa. Al requerir-la va mostrar la roba furtada així com un altre producte sostret d'una farmàcia pròxima. Fetes les comprovacions pertinents, els agents van constatar que la detinguda acumulava catorze antecedents en només un any i mig per robatori en violència, furts, desobediència a l'autoritat i trencament de condemna. El mateix dissabte, la Policia Local va detenir David U.B., de 34 anys, per un altre furt, en aquest cas en un centre comercial de Ferreries.
 
Dos imputats per un delicte contra el dret dels treballadors
Dos ciutadans de nacionalitat xinesa han estat imputats per un delicte contra el dret dels treballadors. Els individus van ser requerits per la Policia Local en una inspecció rutinària a un establiment de l'avinguda Generalitat que està en obres. Els agents van trobar-hi tres homes, dos de nacionalitat xinesa i un de paquistanesa, que estaven treballant en l'obra sense poder acreditar que tenien contracte de treball. Tampoc tenien permís de treball ni de residència.
 
Acumula una desena de delictes i faltes i torna a ser detingut per agressió
Un home de nacionalitat paquistanesa, H.A., de 38 anys, ha estat detingut per la Policia Local per agredir i robar un jove. El detingut acumula una desena d'antecedents per tràfic de drogues, lesions, ocupació il·legal d'immoble, robatori amb força i robatori en interior de vehice.
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks