Periodisme Juvenil

"No vull pagar" provoca les primeres retencions als peatges catalans

dimarts, 1 de maig del 2012

La plataforma Prou Peatges ha organitzat la protesta, que proposa als ciutadans negar-se a pagar a partir de les dotze del migdia a més d'una desena de peatges de Catalunya i tres més del País Valencià.

El conseller d'Interior,
Felip Puig, ja va informar aquest dilluns que no preveia cap dispositiu especial dels Mossos per aquesta protesta i que no enviarà agents a multar els conductors que es neguin a abonar el cost del peatge. Puig, però, també va advertir que si Abertis tramita les denúncies, el Servei Català de Trànsit les haurà d'estudiar i podria imposar sancions de fins a 100 euros.
  Perla seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha convocat pel 14 de maig el grup format pel govern, els grups polítics, les empreses concessionàries, els sindicats i les cambres de comerç per estudiar la reordenació dels peatges.

El
moviment "No vull pagar" avisa que, si les multes s'acaben aplicant, presentarà querelles per prevaricació i abús de poder. En els darrers dies, més de 1.500 persones s'han negat a pagar els peatges a Catalunya.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks