Periodisme Juvenil

Tortosa participa en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid

dimecres, 18 de gener del 2012

Tortosa participa un any més, des d'avui i fins el proper diumenge, en una nova edició de la Fira Internacional del Turisme (FITUR) de Madrid, un certamen per on passaran més de 200.000 persones amb l'objectiu de visitar algun dels més de 10.000 expositors dels 166 països que hi participen. El regidor de Turisme, Alfredo Ferré, s'ha desplaçat a FITUR, acompanyat dels tècnics que participen en l'estand de la marca turística Terres de l'Ebre, on està representada la nostra ciutat i s'hi difonen els principals actius turístics de Tortosa. Però enguany la participació de Tortosa a FITUR és doble, perquè també és present en l'estand que promociona la Setmana Santa d'un important nombre de ciutats de l'Estat, entre les quals hi ha Tortosa. En aquest sentit, l'Ajuntament promocionarà el calendari d'activitats de la Setmana Santa tortosina, però molt especialment el Centre d'Interpretació de la Setmana Santa, equipament municipal que es va posar en marxa precisament durant la Setmana Santa de l'any passat. En aquest centre, ubicat a l'antiga església de Sant Antoni, al carrer Montcada, s'exhibeixen els passos de les diferents confraries de la Setmana Santa tortosina.

En aquesta nova edició de FITUR, Tortosa també hi és present per promocionar el seu call jueu, de manera conjunta amb la resta de calls jueus de Catalunya i de l'Estat, que conformen la Red de Juderías de España-Caminos de Sefarad, que presideix l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Bel, que també ha estat nomenat recentment vicepresident de l'associació europea del patrimoni jueu, participarà demà dijous en la presentació del pla estratègic de la Red de Juderías per als propers anys.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks