Periodisme Juvenil

"La Set" dona essència a Tortosa

dijous, 5 de gener del 2012

Ahir va ser la última oportunitat de veure la pel·lícula "La Set", dirigida pel tortosí, Andreu Castro.
L'Auditori Felip Pedrell va acollir més de mil persones únicament en l'última sessió d'ahir i deixa un total d'unes cinc mil persones aproximadament en els tres dies de projeccions al teatre, inclosa el dia de l'estrena.

"La pel·lícula ha de servir per donar a conèixer Tortosa, que tenim un patrimoni molt bonic" va dir el director. Castro va anunciar també, que es faran moltes més coses a la ciutat, i que ànima a la gent que participi i que  féssim una Tortosa més coneguda, arreu del món. Andreu va lamentar també en una xarrada el passat dimarts a la Biblioteca Marcel·li Domingo, de les traves que moltes vegades es troba quan vol muntar alguna cosa a la seva ciutat, ja que no et deixen llocs, no col·laboren...

També va dir que "ara comença l'aventura" perquè presentarà el film a molts festivals, com el de Sitges, per exemple, i també a molts dels actors de la pel·lícula els ha servit per saber al que volen dedicar-se professionalment, i fins i tot alguna actriu marxarà a Madrid a viure la gran experiència, com ho va fer en el seu temps el tortosí Andreu Castro.

El film va ser tot un èxit, i de molta valoració per part de tots els assistents. Amor, por, humor... tots els ingredients perfectes que tenen les grans pel·lícules.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks