Periodisme Juvenil

Presentació de la 31ª edició del festival de Música Felip Pedrell

dimarts, 5 de juliol del 2011

El Festival de Música Felip Pedrell concentra en un sol cap de setmana els concerts, tots gratuïts, que configuren el programa de l'edició d'enguany. El divendres 15 de juliol, a l'Espai Mossèn Sol, oferirà un concert la mezzo-soprano polonesa Monika Czalej, amb Tomas Jocz al piano, interpretant obres de Chopin, Schubert, Haëndel i Granados. L'endemà dissabte, a l'Espai Sant Domènec, serà el torn de l'Orquestra de Cambra de Tortosa (OCTO), formada per un sòlid grup de músics de Tortosa i les Terres de l'Ebre, que interpretarà obres de Cimarosa, Mendelssohn i Mozart. I, finalment, diumenge 17 de juliol, al Teatre Auditori Felip Pedrell, es farà el concert de Conjunt XXI, un grup de músics formats majoritàriament a l'escola Esmuc de Barcelona, que interpretaran obres de Mahler, coincidint amb la celebració de l'any d'aquest compositor, Gershwin i Albéniz. Els tres concerts es faran a les 20.30 hores.


La programació del Festival de Música Felip Pedrell és diferent de la que surt a l'agenda cultural de Tortosa, ja impresa i distribuïda. El motiu, segons ha explicat el regidor de Cultura, Joaquim del Pino, és que per qüestions pressupostàries s'ha hagut de suspendre a darrera hora l'stage de músics que l'associació Joventuts Musicals havia organitzat durant els últims anys i que permetia nodrir el cartell del festival. Del Pino ha destacat la bona entesa amb l'entitat, ha precisat que l'Ajuntament aposta per recuperar aquest stage i atribueix la suspensió d'enguany a un fet conjuntural. Tanmateix, tant del Pino com la directora de l'IMACT, Maria Josep Bel, han destacat la qualitat del programa que finalment s'ha pogut tancar per a l'edició d'aquest any.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks