Periodisme Juvenil

Ferran Bel i Domingo Tomàs presenten la XVI edició de la Festa del Renaixement, juntament amb una nova pàgina web

dijous, 14 de juliol del 2011

Avui l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, juntament amb el regidor de festes Domingo Tomàs, han presentat la XVI edició de la Festa del Renaixement de la ciutat i la nova web de la festa.

L’alcalde ha volgut agrair a tots els participants que fan possible aquesta festa i que sense ells probablement la festa del renaixement no tindria èxit.

Domingo Tomàs també ha volgut destacar que els voluntaris de la festa son un “pilar bàsic” per al bon funcionament d’aquesta mateixa.

Bel, també ha parlat del nombre d’actes casolans, és dir, d’actes propis, com a fet destacable, com també l’aparició d’algun acte nou que ens agradarà bastant.

El regidor de festes també ha volgut aclarir en tot moment, que la crisi no ha afectat a la festa, tot i que s’ha prescindit d’aquestes que no “eren la identitat de la festa” com la tronada de final de festes. Al seu lloc continuarà sent-hi la desfilada, la qual esperen gran nombre de participants.

L’alcalde ha volgut destacar la importància d’aquesta nova pàgina web, la qual augmentarà el nombre de participants de la festa i que tindrà un paper important, durant la festa i també tot l’any.

Ferran Bel diu que la edició passada ve tenir una gran participació i que en aquesta edició s’espera augmentar aquesta xifra.

Aquesta edició de la festa del renaixement tindrà lloc del 21 al 24 juliol.

Nou aspecte de la pàgina web de la Festa del Renaixement


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks