Periodisme Juvenil

La biblioteca dels dos instituts que fins ara estaven junts (Ins. Ebre i Ins. Tortosa) se separen

diumenge, 10 de juliol del 2011

"Durant aquest curs, l'Institut de l'Ebre i el nou Institut de Tortosa han compartit edifici i també algunes de les instal·lacions, entre les quals hi ha la biblioteca.

El curs que ve l'Institut de Tortosa impartirà les classes a l'edifici Betània, on s'instal·larà fins que no s'haja construït el nou edifici projectat a la zona del Temple.

És per això que una petita part del fons documental de la biblioteca de l'Institut de l'Ebre (llibres duplicats i lectures obligatòries, principalment) ha passat a formar part del fons de la biblioteca de l'Institut de Tortosa, que a partir d'ara tindrà la seua pròpia pàgina web.

Hem compartit llibres i lectures, hem compartit coneixement i seguirem compartint l'amor pels llibres, l'interès per l'estudi i el gust per la lectura."



Text extret de la Biblioteca Ins. Tortosa.


Des de Periodisme Juvenil, ja vam col·laborar en aquesta biblioteca conjunta, enguany ens anem també al Betània i esperem col·laborar tant o molt més com el curs passat.

aquest logo està fet per nosaltres i és símbol de la col·laboració

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks