Periodisme Juvenil

La web de la Festa del Renaixement no està actualitzada a una setmana de la festa!

dissabte, 9 de juliol del 2011

La web de la Festa del Renaixement no està actualitzada a una setmana o dos de la gran festa.
Aquesta festa tindrà lloc del 21 al 24 de juliol i encara no hi ha web ni tampoc cap manera de trobar coses sobre aquesta edició de la festa del Renaixement.
Aquesta és la imatge que té la web:
En la primera imatge podem veure a les fletxes que hem destacat que encara tenen en actiu la XV Festa del Renaixement que destacava les dates del 22 al 25 de juliol i que les dates del 2011 estan encara a segon lloc.
En la segona imatge, també us hem destacat amb dues fletxes el que la web destaca encara com a festa del 2010, en la primera fletxa posa "FESTA DEL RENAIXEMENT del 22 al 25 de juliol del 2010" en la segona fletxa mostren encara el cartell del 2010, quan ja existeix un del nou el del 2011:

Fins i tot, quan entrem a la pàgina principal http://www.festadelrenaixement.org/ podem veure al vídeo que s'ha anuncia la festa que destaquen la XIV és dir, l'anterior a l'anterior festa, la edició del 2009.

Podeu veure la notícia al 3cat24


4 comentaris:

  1. Dons el de cultura no és el Sr. Joaquim del Pino?, pot ser sí que sigui culpa seva, però considero que és més culpa del regidor de festes, Domingo Tomàs.

    ResponElimina
  2. Era broma. Joaquín i jo treballem junts des de fa 25 anys. Aquest matí ja li he explicat i podeu imaginar la seva respost: "Ets un m.....".

    ResponElimina
  3. No ja et dic que d'en Joaquim del Pino, no però crec que Domingo Tomàs sí que hi té res a veure

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks