Periodisme Juvenil

Tria les preguntes per a l'alcalde!

dijous, 21 d’abril del 2011

Periodisme Juvenil obre a partir d'ara a travaves de comentaris del Marfanta i del seu propi bloc, que diguin ells mateixos algunes opinions o preguntes per a l'alcalde Ferran Bel, ja que tenen una entrevista amb ell el dia 3 de maig. Qualsevol pot dir una opinió però no totes seran seleccionades. Es tenen que enviar les preguntes i/o opinions a les entrades del Marfanta o a les del Periodisme Juvenil d'aquesta menera(ex: Entrevista alcalde: opinió + pregunta) també ho podeu enviar al correu dbenito@instortosa.cat!

6 comentaris:

  1. En primer lloc, felicitats pel bloc - que he trobat seguint les pistes des de la Marfanta (com no!).
    Sobre les preguntes a l'actual alcalde - qualsevol persona et poden passar idees? Si és aixi, la meva seria si no troba que en tantes obres i tanta "modernizació" de Tortosa (la veritat és que s'ha notat un canvi gran en l'aspecte visual de la ciutat aquests 4 anys), un monument construit per un dictador fa més de 40 anys no ens sobra ja? No pot consensuar una solucio amb els altres partits per treure aquest simbol negatiu del riu?


    Entenc que és una pregunta "polemica", i entendria perfectament si no entra en el perfil de la vostra entreviste - no t'amoines!

    ResponElimina
  2. Brian,

    Primer que tot gràcies per entrat en aquest bloc i comentar i col·laborar amb el desenvolupament.

    Segonament sobre aquesta pregunta sí que pot està dins de els nostres interessos i pot ser una de les preguntes que li farem.

    Moltes gràcies,

    David Benito

    ResponElimina
  3. A la Marfanta t'està criticant xaval, aquests del Marfanta no sé com són ni que els hi pasa i al Gustau li està picant la mosca... no dic res més

    ResponElimina
  4. Senyor anònim,

    No crec que a la Marfanta se m'estigui criticant, ni a mi ni al bloc, i aquí tampoc estem per a criticar a ningú d'un altre bloc, menys al senyor Gustau què no el conec de vista, però sé què és un bon home, i no crec que "li estigui picant cap mosca"

    ResponElimina
  5. Jo li preguntaria algo relacionat amb els joves, per exemple, recordo que fa temps va proposar una zona lúdica de discoteques i pubs que fins i tot s'anunciava als busos de la ciutat, que ha passat amb aquestes naus? No se n’ha tornat a parlar més del tema crec.

    ResponElimina
  6. Gutijaume,

    Gràcies per enviar-nos la pregunta, és interessant i parla dels joves (que és el que interessa a un bloc juvenil).

    Gràcies de nou per col·laborar amb nosaltres

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks