Periodisme Juvenil

Justin Bieber, avui Barcelona

dimecres, 6 d’abril del 2011

Els joves i adolescents fans de Bieber esperen impacients acampades a les portes del Sant Jordi per ser les primeres a entrar i veure el seu ídol tan a prop com sigui possible. A Madrid hi havia joves amb les seves mares acampades a les portes del Palau d'Esports des de dissabte 26 de març. A Barcelona ja hi havia una quarantena d'adolescents, la majoria noies, acampades a les portes del Palau Sant Jordi des del divendres dia 1 d'abril. Algunes d'aquestes joves han assegurat a les fonts que tenen el consentiment dels seus pares i es fan torns guardant-se el lloc.

Justin Bieber, aliè a l'enrenou que ha aixecat entre milers d'adolescents des de la seva arribada a Madrid, dilluns s'entretenia jugant un partit amistós de futbol sala.

El jove cantant, vestit amb una samarreta del Barça en ple territori madridista a Alcalá de Henares, va preguntar a uns joves madrilenys si volien jugar un partit. Els joves no es creien el que estaven veient. Bieber va acabar sa i estalvi el partit i fins i tot va demostrar els seus dots futbolístics marcant un gol. 

Els concerts que ofereix Bieber a l'Estat són la recta final de la seva gira mundial que va començar el 23 de juny de l'any passat i que no finalitzarà fins al 20 de maig, amb una mitjana d'un concert cada tres dies.

El jove cantant canadenc Justin Bieber a Madrid (Foto: EFE)
Justin Bieber

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks