Periodisme Juvenil

El dijous, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut de Tortosa van marxar de crèdit

dissabte, 16 d’abril del 2011

El passat dijous, els alumnes de 3r d'ESO i 4 alumnes de 4t d'ESO que no van anar a Itàlia (al viatge de fi de curs), van anar d'excursió de crèdit de síntesi a les Mines de Bellmunt i al Celler de Falset.

Primer van arribar a les Mines de Bellmunt, allí els van explicar la història de "Las Minas del Priorato" i com vivien i que feien a les mines, desprès van anar a la mina i van veure la primera planta de les 32 que hi han en aquella mina, i per últim van veure un documental amb explicacions dels miners i dels fills dels miners.

Després van anar a Falset, al Celler, allà els va rebre en Blai, un home extrany, suposat treballador del celler, i unes pintes molt còmiques. Desprès va resultar ser un actor de una companyia de Reus, que fan les visites guiades així perquè no siguin com les de sempre, Ferran, el nom real del actor ho va fer molt bé i va fer passar una bona estona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks