Periodisme Juvenil

Èxit a la festa organitzada pel PSC de Tortosa

diumenge, 27 de març del 2011

"Durant el seu parlament, Sabaté s'ha referit a la necessitat que Tortosa, molt afectada per la crisi, es torni a revitalitzar després que el govern local, amb CiU al capdavant, se n'hagi desinhibit: “Cal empenta de futur i nosaltres estarem al costat de les persones, atenent allò que els preocupa, que és, en definitiva, crear llocs de treball, amb un impuls a la indústria i al creixement econòmic”.
Durant l'acte, en què s'han arribat a repartir més de 1.500 baldanes, hi ha hagut molt bones estones. D'entrada, el públic s'ha animat ja força amb la presentació, que ha anat a càrrec de Didac Tomàs i David Anguera, del programa d'Imagina Ràdio, Reacció en Cadena, que ha estat seguit del parlament de Joan Sabaté, força aplaudit, i que ha pujat a l'escenari acompanyat dels candidats a les EMD de Jesús, Antoni Sabaté, de Campredó, Manel Álvarez, i de Bítem, Teresa Castellà. En acabar, els socialistes s'han sumat a la iniciativa de l'Hora del Planeta en la lluita global contra el canvi climàtic, apagant els llums i encenent espelmes. La festa ha acabat amb l'actuació de Los Maleantes, que han fet ballar de valent el públic assistent a l'acte."
Text extret del PSC de Tortosa: http://www.socialistes.cat/Territoris/Tortosa/
PSC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks