Periodisme Juvenil

La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques de les Terres de l'Ebre evita l'obertura d'unes oficines de Catalunya Caixa a Tortosa

dijous, 27 de febrer del 2014

TORTOSA.- La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques de les Terres de l'Ebre ha dut a terme aquest dijous al matí una acció contra l'oficina de Catalunya Caixa de la Plaça Alfons, a Tortosa.
L'acció, que ha consistit en evitar l'obertura de la sucursal, és una resposta a les denúncies interposades per l'entitat contra quatre membres de la PAH Tarragona el passat 4 de desembre mentre intentaven buscar un apropament al diàleg amb l'entitat, per tal de solucionar els casos més urgents.
La PAH Terres de l'Ebre, juntament amb altres plataformes de les comarques de la província de Tarragona, han anunciat la seva solidaritat amb i el recolzament amb les accions que PAH Tarragona està duen a terme des del passat divendres 21 de febrer, i fins que Caixa Catalunya retiri les quatre denúncies. Han anunciat també que aquestes accions continuaran de forma indefinida a totes les oficines de Catalunya Caixa de la província fins que es solucioni el problema.
Imatge cedida per la PAH Terres de l'Ebre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks