Periodisme Juvenil

La Fundació Mercè Pla aposta per la innovació tecnològica per tal de millorar la comunicació de les persones ateses

divendres, 28 de febrer del 2014

TORTOSA.- La Fundació Mercè Pla ha decidit tirar endavant un nou projecte amb l’objectiu de donar una resposta tecnològica actualitzada a les necessitats comunicatives d’una part important de les persones ateses a l’Entitat, que tenen dificultats greus per expressar-se a través de la parla, ja sigui per causes sensorials, físiques o psíquiques.

L’Entitat ha fet una inversió important per tal d’incorporar l’ús de les tauletes electròniques, ja que aporten beneficis considerables respecte dels dispositius convencionals: accés intuïtiu, interacció immediata, versatilitat i portabilitat. Així mateix, s'ha fet una recerca exhaustiva amb l’objectiu d’escollir el programari i adaptacions més adients per tal de crear el material necessari i treure el màxim profit als esmentats dispositius.

 

En l'actualitat, s'està realitzant ja la formació dels professionals implicats en l'execució del projecte, en l'ús del programari escollit i en la seva aplicació en els processos comunicatius que es donen en el si de l’Entitat. Cal, per tant, acabar d’analitzar la funcionalitat de la tauleta electrònica  com a comunicador i també com a eina de treball.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks