Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa critica els pressupostos del 2013

dissabte, 29 de desembre del 2012

Imatge d'arxiu: Antoni Sabaté (a l'esquerra), i Enric Roig (a la dreta)
TORTOSA- El PSC de Tortosa ha criticat aquest dijous els pressupostos de l'Ajuntament de Tortosa del 2013. Uns pressupostos que asseguren que no responen a les necessitats reals de la ciutat i que a més hi ha una manca d'ambició per fer front a la situació econòmica actual. Critiquen també la pujada d'un 3% de l'aigua i del clavegueram i han denunciat el endeutament de 55 milions d'euros.El portaveu del grup, Antoni Sabaté, ha assegurat que "Bel i el seu govern no aproven en gestió". Sabaté també ha explicat que el camí a seguir és la modernització de la ciutat, i això passa per recuperar uns terrenys importants com són els de Renfe, per donar resposta a les necessitats d'un sector tan important com és el de serveis. El portaveu socialista ha criticat l'incompliment dels convenis amb les EMD de Jesús, Bítem i Campredó, ja que no rebran les inversions mínimes que havien acordades de 300.000€ en el cas de Jesús, i 70.000€ les altres dues; ara Jesús rebrà tant sols 1.100€, Bítem 1.500€ i Campredó, 1.600€. Antoni Sabaté també ha criticat que "Tortosa ja està a fosques i molt més bruta" per això no entén com les despeses de manteniment, reparació i conservació de la ciutat s'han reduït al 11%. 
Altres mesures que han criticat és l'increment del 3% del servei de transport públic ja que dissuadeix la ciutadania del seu ús i no afavoreix per a res a la mobilitat al municipi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks