Periodisme Juvenil

La Fira Jove de la Solidaritat 2012 s'integra dins La Marató de TV3

dilluns, 3 de desembre del 2012

La Fira Jove de la Solidaritat 2012 i les V Jornades del Voluntariat Juvenil arriben novament a Tortosa amb el renovat objectiu de donar a conèixer el teixit associatiu i el treball comunitari que realitzen diferents entitats del territori, així com fomentar el voluntariat amb la promoció de projectes d'intercanvi destinats a enfortir el treball del conjunt dels voluntaris i voluntàries que treballen amb els ens sense ànim de lucre. Les activitats i propostes solidàries d'enguany tindran lloc els dies 14, 15 i 16 de desembre.

Aquesta edició 2012 incorpora com a principal novetat la integració de les activitats que es troben dins la programació amb la popular Marató de TV3, la qual aquest any està dedicada a la malaltia del càncer. Amb aquesta iniciativa, la Fira Jove de la Solidaritat i les Jornades del Voluntariat Juvenil s'emmarquen en un dels esdeveniments solidaris més reeixits i mediàtics de l'any a nivell català, amb la posada en escena d'una obra de teatre a càrrec d'estudiants d'ESO i de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa, l'actuació de diferents grups com la Colla Jove de Dolçainers, la xaranga Fem Música, les escoles de ball de Neus Rodés i d'Esther Rosselló, l'Associació Cultural 4+1, l'Escola Municipal de Música de Tortosa o l'Associació Cultural de Ferreries-LLampec Nois, i, finalment, la tradicional Caminada Solidària que tindrà lloc el matí de diumenge.

La Caminada Solidària a Favor de La Marató de TV3 es durà a terme d'11.30 a 14.00 hores, amb sortida del Parc Municipal Teodor González i arribada al Pavelló Firal de Remolins. Tots els participants duran un mocador identificatiu de col·laboració amb La Marató, que es vendrà per recollir fons juntament amb altres productes. El recorregut de la caminada estarà amenitzat per diferents grups musicals i s'acabarà amb una enlairada de globus a l'esplanada del Pavelló Firal, moment en que es comptarà amb l'actuació, entre d'altres artistes, del pallasso Muniatto i de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

La Fira Jove de la Solidaritat i les Jornades del Voluntariat 2012 estan organitzades per l'Ajuntament de Tortosa, la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, l'associació Obre't Ebre i el Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, amb la participació i la col·laboració de diferents ONG i entitats del municipi i de les Terres de l'Ebre.  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks