Periodisme Juvenil

El racó del ciutadà: SENSI

dilluns, 10 de desembre del 2012

No se com et faré arribar aquest petit missatge però sé que allí on estiguis ho rebràs.
Ja a passat un any i sis mesos que ja no ets amb nosaltres, però sabem que sempre estas present en tots moments.
Enllorem tantes coses.. que no acabaria mai d’escriure-te-les... Enllorem coses les quals ja done’m per fet que no hi tornarem a tenir a prop.. Com una d’elles recordant el teu grandíssim somriure, aquesta rialla dolça que ens enamorava, els teus ulls amb una mirada penetrant, atenta i amb aquell color marro fort.. La teva estimació, no té paraules per descriure's, seguit de les teves abraçades càlides i ofegadores pensant que mai ens aguissem amollat.
I com no recordar la confiança que transmeties, les coses que ens contàvem i aquells petits moments que eren increïbles al teu costat, ens aguissem passat hores i hores xerrant o passa instants amb tu sense importar-nos el que esta passant al nostre voltant. L’intent d’explicar-te alguna cosa i que de sobte te’m fiquessis a cantar qualsevol cançó intentant no desafinar o fer-me veure que té la sabies que la cantaves perfecta, només era veurem la cara de felicitat i riure i riure fins plora. Explicar-me fets amb la teva bicicleta on anaves a fer descens i les teves petites caigudes, sobretot les xicotes i secrets que encara és guarden. Aguantar els meus problemes un darrere l’altre i aconsellar-me i ajudar-me en cada un d’ells.
I tot i així encara em ficaria a buscar per carrer desprès de saber que ja no hi ets, que ja has marxat.
He après molt de tu Vidal i sé que no hauran segut 16 anys al teu costat però si que en son 10 els que té conegut i els he aprofitat al màxim. Aprofitant cada instant amb tu i veure la enorme persona que erets. I saps que sempre però sempre et portaré dins. T’estimo molt Vidal. Ets infinit. SENSI! 

Per Carme Mola Buera 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks