Periodisme Juvenil

30 pessebres en exposició dins la Fira de Nadal del Nucli Antic

dijous, 6 de desembre del 2012

La Fira de Nadal al Nucli Antic, que celebra aquest any la seva cinquena edició, incorpora novament l'exposició de pessebres artesans a l'espai multiusos municipal de la plaça de l'Àbsis, amb un total de 30 diorames presentats per pessebristes de Tortosa i altres indrets de les Terres de l'Ebre, Reus, Tarragona i Vinaròs.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Joaquim del Pino, acompanyat per Joan Espuny, president de l'Associació Pessebrista de Tortosa i les Terres de l'Ebre, han presentat aquesta exposició que obrirà les seves portes al públic el divendres 7 a les 18.00 hores, coincidint amb l'obertura de la Fira de Nadal i l'encesa de la il·luminació nadalenca de la ciutat, acte que tindrà lloc a la plaça de la Cinta a les 19.00 hores. L'exposició de pessebres romandrà oberta fins el 6 de gener.

El pessebrisme, tradició molt arrelada a Catalunya, celebrarà aquest any vinent el 150è aniversari de la fundació de l'Associació Catalana de Pessebristes, esdeveniment que va coincidir amb la primera exposició de pessebres que va tenir lloc a Barcelona l'any 1863.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks