Periodisme Juvenil

Les Noves Generacions del Partit Popular volen impulsar una beca-transport per als estudians

dilluns, 26 de setembre del 2011

Noves Generacions de Tortosa ha anunciat el seu compromís d’impulsar, mitjançant el Grup Municipal del PP tortosí i el seu Portaveu, Javier Dalmau, una “beca-transport per a tots aquells estudiants universitaris o de FP Superior”. La proposta, dirigida a tots aquells estudiants empadronats a la capital del Baix Ebre, anirà dirigida a tots aquells estudiants empadronats a Tortosa i consistirà en el pagament del 50% de les despeses en transport, fins a un màxim de 300 euros, a aquells estudiants que hagin de desplaçar-se fora del municipi per cursar els seus estudis.

Tal i com ha explicat Jaume Solé Purcalla, President de Noves Generacions de Tortosa, “aquesta beca premiarà l’esforç de l’estudiant ja que només en podran accedir aquells que hagi aprovat el 100% de les assignatures del curs corresponent”.

6 comentaris:

  1. ¿Què us ha paregut la idea als joves que l’any que bé haureu de marxar a estudiar fóra?

    ResponElimina
  2. Home que la beca sigui per als que sol han aprovat el 100% de les assignatues, és una mica complicat, tot i si l'aprobem totes, s'exigeix una nota en concret?

    ResponElimina
  3. És com tot David, si el Barça vol guanyar la Lliga haurà d’esforçar-se al màxim i intentar perdre els mínims partits possibles.

    Jo sóc partidari de premiar a qui se ho mereix i a qui s’esforça realment. No estem demanant una mitja de 8 (que si que seria molt complicat), estem demanat que s’aprovi el 100% de les assignatures a les quals et matricules (entre 8 i 12 assignatures), no és una meta difícil d’aconseguir i si a més, serveix com a estímul per arribar-hi millor que millor.

    El que no hem de tolerar els joves, es que ens ho donin tot pastadet, hem de començar a aprendre que valors com l’esforç, la perseverança, l’afany per superar-se, la tenacitat, l’aplicació, l’empeny... són valors molt vàlids i que ens permetran tirar endavant situacions difícils com les que se’ns presenten de cara al futur, en canvi si permetem que ens ho donin tot pastat ens adormirem, ens conformarem...no ho hem de permetre, ens hem d’exigir a nosaltres mateixos el màxim en cada moment.

    ResponElimina
  4. Doncs a veure si me la doneu la beca, perquè no trac mitja de 8 però ho vaig aprovant tot!

    Però una cosa suposo de que tots els que ho aproven tot sí que donareu a les notes més altes o com valorareu a qui ho teniu que donar?

    Però de moment bona iniciativa!

    ResponElimina
  5. Però lo de la nota me tindré que esperar fins a la universiat, i per alumnes de secundaria no teniu propostes?

    ResponElimina
  6. Los requisits de la beca són els que he dit: aprovar el 100% de les assignatures matriculades, el estar empadronat a Tortosa, i el presentar els bitllets de bus/tren corresponents en referència a la despesa de transport de tot un any acadèmic, qui compleixi aquests requisits obtindrà la beca.

    En quant als alumnes de secundària no hi ha res pensat, hi ha una beca general per finançar els llibres i la despesa en material a la qual qualsevol alumne pot adherir-se. Ara hem de veure com afectaran les retallades que tu has ficat en coneixement, i veure si realment hi ha una necessitat.

    De totes maneres les propostes que els joves pugueu fer-nos arribar seran rebudes i jo mateix estudiaré la seva viabilitat.

    Una abraçada!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks