Periodisme Juvenil

Acte institucional de la Policia Local de Tortosa

divendres, 30 de setembre de 2011

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la regidora de Seguretat, Esther Vidal, i l'inspector en cap, Jesús Fernàndez. També han assistit representants de la resta de forces i cossos de seguretat desplegats a la ciutat. En el seu parlament, l'alcalde ha agraït l'esforç i la dedicació dels agents i ha recordat que malgrat la complicada situació econòmica actual, la Policia Local de Tortosa ha mantingut la qualitat en el servei gràcies, en bona part, a la implicació dels policies i a la seva proactivitat. Ferran Bel ha expressat la seva "absoluta confiança i suport". Bel ha tingut també paraules de reconeixement cap a l'anterior regidor de Seguretat, Jordi Folqué, que estava present a la sala, i a l'equip de Protecció Civil, comandat per Francesc Bertomeu. La regidora de Seguretat ha reiterat l'aposta de l'Ajuntament per la seguretat ciutadana i per la policia de proximitat. Finalment, l'inspector en cap ha dit que ara venen anys de consolidació a la Policia Local de Tortosa, "amb l'objectiu de donar un millor servei al ciutadà". Fernàndez ha destacat la bona sintonia amb tots els cossos policials a la ciutat i ha agraït la implicació de la plantilla que dirigeix.
 

En el transcurs de l'acte, diversos agents han estat reconeguts per la seva participació en operacions policials realitzades durant l'últim any. També s'ha homenatjat a l'agent Vicent Cuartiella, i a l'administrativa Montserrat Hernández, amb motiu de la seva baixa per jubilació. Ha rebut també un reconeixement, a títol personal, Manolo Cardona, president de l'Associació de Veïns de Santa Clara.
Image: Ajuntament de Tortosa: www.tortosa.cat
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks