Periodisme Juvenil

Artur Mas a la ciutat de Tortosa

dilluns, 5 de setembre del 2011

Ahir a la tarda, el president de la Generalitat, Artut Mas, va arribar a la ciutat de Tortosa per forma part de la processó en honor a la Santa Cinta de Tortosa. Mas ha estat rebut a les portes de l'ajuntament per l'alcalde de Tortosa Ferran Bel i una vegada ha estat al Saló de Sessions ha saludat a tota la coorporació municipal.
Bel es va dirigir al president per dir-li que ser pendonista en la processó de la Cinta "és l'honor més gran que et pot fer la ciutat de Tortosa". Artur Mas va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament, i desprès es va dirigir a tots dient que era "concient de l'honor que significa portar l'estandard principal de l'Arxiconfraria el dia de la processó" i que "en aquesta ciutat i en aquestes terres sempre m'he sentit com a casa".
El president ha valorat la importància de preservar les tradicions per mantenir la nostra identitat col·lectiva, moment que ha aprofitat per fer una aferrissada defensa del model d'immersió lingüística del nostre país dos dies després que el TSJC hagi reclamat a la Generalitat que el castellà ha de ser llengua vehicular en l'ensenyament. Artur Mas ha dit que "ens mantindrem fidels i dempeus en la defensa de la identitat, de la cultura i d'una llengua catalana que és més que centenària. Ho farem des del Govern, ho faré jo com a president, i espero que totes les institucions, inclosos els ajuntaments, també sabran defensar-ho."
El President, Artur Mas, al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Tortosa
Imatge: David Benito Llatge
El President, Artur Mas, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, baixant les escales
principals de l'Ajuntament de Tortosa
Imatge: David Benito Llatge
L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el President, Artur Mas, i la Reina de Festes 2011,
Cristina Pellisa
Imatge: David Benito Llatge

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks