Periodisme Juvenil

Entrevista a Gustau Moreno (periodista del canal 21)

divendres, 30 de setembre del 2011

Avui hem fet una entrevista al periodista del Canal 21, Gustau Moreno. El presentador del programa Primera Columna, ens ha contat que el que més li agrada de la seva feina és estar informant del que passa, i també el contacte amb la gent.

Gustau Moreno ens ha dit que el periodisme i els mitjans de comunicació influeixen molt amb les persones i ha destacat Internet com el canvi del periodisme d'abans i ara, ja que actualment aquesta eina facilita molt el treball del periodista.

Finalment, el periodista, ha donat ànims a tots aquells que de grans vulguin treballar en aquest món, recomanant també el Twiter, ja que és una forma senzilla i concreta. També ha posat l'exemple del nostre bloc com a una altra eina que poden utilitzar els joves d'avui.



El periodista, Gustau Moreno, al seu lloc de treball.

2 comentaris:

  1. És algú de qui podeu aprendre molt tots els que vulgueu seguir aquest camí professional, doncs va obrir-mos a les TTEE una nova forma d’informar i participar, que ha revolucionat la forma de fer periodisme, que alhora, com ell diu, et permet aproximar-te més al ciutadà.

    ResponElimina
  2. Doncs sí, és un gran professional Gustau!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks