Periodisme Juvenil

Dos detencions de la policia local de Tortosa

dijous, 29 de setembre del 2011

Detenció per furt continuat
Una dona de 48 anys, resident a Tortosa, que respon a les inicials M.E.L.C., ha estat detinguda per un delicte continuat de furt. La detinguda, que acumula diverses detencions per robatoris amb violència i intimidació, amenaces i resistència a l'autoritat, va cometre suposadament un furt en un supermercat del barri de Ferreries, d'on es va emportar diversos productes valorats en poc més de 60 euros. La Policia Local va poder detenir la dona poques hores després quan pretenia fer un nou furt en una benzinera del mateix barri. Els petits furts que cometia la detinguda estaven protagonitzats la majoria de les vegades per agressions verbals i físiques, en alguns casos, als treballadors dels establiments objecte dels robatoris. La Policia Local ha posat la detinguda a disposició judicial.

 
Dos menors imputats per un delicte de danys

La Policia Local ha imputat a J.G.F. de 17 anys i a A.C.R. de 14, per un suposat delicte de danys. Els agents van sorprendre els menors minuts després de fer unes pintades en els murs de pedra del passeig de Ribera. Els joves van ser enxampats amb una motxilla que contenia els aerosols i restes de la pintura amb què suposadament van fer els grafits. La Policia Local estima en més de 1.000 euros els danys provocats pels joves en el mobiliari urbà.

2 comentaris:

  1. Un furt de menys de 300€ no implica cap sanció important, ho hem vist més d’un cop als programes d’investigació de la televisió, és un buit legal que s’hauria d’estudiar la seva reforma.

    En quant als dos “grafiteros”, jo sempre he sigut partidari de castigar als menors que cometen aquest tipus de delictes amb “hores a la comunitat”, un càstig que ens pareix molt americà, però que pot ser eficient (netejar altres pintades per exemple). Crec que és més efectiu que una multa, que acabaran pagant els pares. Clar que l’Administració preferirà el ingressar els calés jeje.

    ResponElimina
  2. Tens raó, per què ho han de pagar els pares? ho trobo realment injust i també trobo que ha de ser el delincuent qui pague les conseqüències, netejan les pintades, com ha dit Gutijaume!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks