Periodisme Juvenil

David Benito va presentar ahir Periodisme Juvenil a la BMD

dijous, 22 de setembre del 2011

Ahir el editor d'aquest bloc, David Benito, va presentar el bloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo amb l'objectiu d'aconseguir més participants de l'iniciativa juvenil que porta a cap l'Institut de Tortosa i que poc a poc va fent coses per engrandir aquesta comunitat.
A la presentació van assisistir entre altres, la regidora d'ensenyament i d'universitats, la Sra. Rosa Cid; el regidor de juventut i turisme, el Sr. Alfredo Ferré; la secretaria d'organització del PP de Tortosa, la Sra. Cinta Barbera; el secretari general de noves generacions del PP de Tortosa, el Sr. Jaume Solé; els regidors Núria Chertó (PSC) i Jordi Jordan (INCV), com també el director de l'Institut i altres professors.

La presentació va durar 30 minuts, on es van explicar la nostra història i els nostres objectius i també per últim es va mostrar el nostre bloc per dintre.

2 comentaris:

  1. Va ser un acte molt bonic. Professional i al mateix temps entranyable. Vas saber dominar els nervis i mostrar la teva feina de manera molt clara. Estimes el periodisme i es nota. La teva dedicació i constància demostren que els joves no només pensen en el botellón i aquestes coses. Calen més iniciatives com aquesta a la nostra ciutat i que hi participem tots.

    Un punt, per cert, a les autoritats presents. Vinga, que Tortosa no està morta, com sempres es diu, només està dormideta..

    llarga vida al periodisme juvenil i...gràcies David.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. És veritat Tortosa no està morta i encara crec que som capaços de fer coses per la ciutat!

    Moltes gràcies per la teva assistència i espero col·laborar en qualsevol cosa que em proposis!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks