Periodisme Juvenil

Puig genera més polèmica

dijous, 16 de juny del 2011

Felip Puig, conseller d'Interior, ha explicat avui com es van desenvolupar els fets de ahir, dimecres dia 15, uns fets que van ocasionar una quarantena de ferits i sis detinguts. El conseller ha anunciat que va haver-hi fins a 6000 efectius dels agents catalans dels Mossos d'Esquadra. 

Ha volgut aclarir que es va intentar dialogar per establir negociacions però "no hi va haver cap oportunitat de diàleg" segons ha dit.

Segons ell "hi havien ganes ferotges de batalla campal" i que la capital catalana se enfronta a "nous mètodes de violència urbana", també ha admès que "hi ha ciutadans carregats de bona fe, els autèntics indignats" i pensa que "una minoria violenta s'ha aprofitat del 15-M"

El conseller ha dit que prendrà repesaries contra Arcadi Oliveres, per haver dit que entre els violents hi havia un grup de Mossos infiltrats, que això segons ell, són calumnies contra el cos de policia català.
Puig ha negat aquestes acusacions que es veuen que un vídeo que un grup de Mossos eren qui generaven tots els incidents.

Veieu el vídeo de les declaracions de Puig.  
Felip Puig, durant la compareixença
Felip Puig durant les seves declaracions


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks