Periodisme Juvenil

La Rahola contra l'alcalde de Campredó i Tortosa

dimarts, 28 de juny del 2011

Pilar Rahola ha portat polèmica avui, dilluns, sobre la l'autorització del bou embolat a Campredó. Primerament, Rahola ha participat en el programa 'El Món a Rac1', i ha arribat a calcificar el president de l'EMD de Campredó, Joan Sanahuja, de "bàrbar".Rahola, diu que "els animals tenen dret a què un bàrbar no es diverteixi torturant-los, perquè no cal". Pilar ha afegit que "a Campredó i a les Terres de l'Ebre" es poden divertir de moltes maneres, sense haver de torturar "salvatgement" cap animal. 


Seguidament, la periodista s'ha enfrontat en directe amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. "No puc entendre racionalment que vostès disfrutin amb això, senyor Bel", li ha replicat Rahola, que fins i tot ha qüestionat si els correbous donen més vots, a més d'una imatge dolenta i "tètrica" de Catalunya. 
"Tot és una qüestió de vots i d'audiència", ha contestat l'alcalde de Tortosa, una frase en què indica a les aparicions televisives de Rahola en programes com 'La Noria' de Telecinco.
 L'alcalde tortosí també ha assenyalat que tant l'Ajuntament com l'EMD han complit la normativa



La meva notícia al 3cat24

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks