Periodisme Juvenil

Els Reis Mags arriben remolcats a Tortosa

dimecres, 6 de gener del 2016

TORTOSA.- Els Reis Mags sembla ser que van tenir problemes per arribar a Tortosa. L'estrella arribava pel riu Ebre i darrera tres barques dels patges reials, però els Reis no hi eren. On estaven? La seva barca arribava remolcada per la platja de Ferreries per un cotxe de l'Ajuntament. Després de mitja hora de retard, els Reis no van tenir l'arribada triomfal. 

La cavalcada també va tenir alguns problemes. El primer l'estrella que il·lumina el camí dels Reis. Aquesta també anava remolcada, estava damunt d'un carretó de la brossa de l'empresa de neteja de la ciutat, Nett Tortosa. La carreta no estava decorada i feia que la estrella no lluís molt. A més, no estava en molt bon estat. Com es mostra en les fotografies es veu vella, trencada i amb algunes taques. 

Alguna de les carrosses era massa altes, van topar amb les llums de Nadal en algunes ocasions. 

La cavalcada en si tampoc tenia molt sentit. Havia carretes del Renaixement, d'altres sobre alguna pel·lícula Disney i maquinària agrícola amb poca decoració. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks